Slaapbanken


Slaapbanken

Ideaal voor op de logeerkamer of in een studentenkamer: de slaapbank. Voor als je je ruimte heel efficiënt wilt benutten en twee meubelen in één wilt aanschaffen! Een slaapbank is een bank die gebruikt kan worden als bed, omdat hij uitklapbaar is. Door het uitklappen of verschuiven van een onderdeel transformeert de bank in een comfortabele slaapplek. Slapen op een gewone bank kan soms oncomfortabel zijn, omdat de lengte en het ontwerp niet geschikt is om er languit op te liggen. De slaapbank biedt je deze mogelijkheid wel!

Verschillende soorten slaapbanken

Net als bij andere meubelen is het bij een slaapbank van belang dat je kiest wat het beste bij jou past. Er zijn allerlei verschillende maten, prijzen en materialen om uit te kiezen. Wil je een echte design slaapbank van de beste kwaliteit en materialen? Dan zit je goed bij Woonmall Alexandrium. Onze adviseurs in de meubelwinkels kunnen je alles vertellen over de soorten slaapbanken die ze aanbieden. Ook als je een budget slaapbank zoekt kan je terecht bij de vele meubelwinkels in deze woonmall. Zoek het prettigste materiaal en de fijnste ontwerpen uit om op te zitten én te slapen!

Woonmall Alexandrium, meer dan winkels

Woonmall Alexandrium biedt naast 55 woonwinkels een heerlijk ontspannen ambiance om gezellig een dagje door te brengen. De etalages en showrooms van de winkels bieden een oceaan aan inspiratie voor in en om het huis. Tot ziens bij Woonmall Alexandrium Rotterdam!

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.