Vloertegels


Vloertegels

Wil je mooie vloertegels kopen voor in je huis? Bij Woonmall Alexandrium bieden diverse winkels prachtige vloerbedekkingen. Van laminaat tot parket, tapijttegels tot keramo tegels. Woninginrichting-Aanhuis.nl biedt het grootste aanbod verschillende soorten vloerbedekking, waaronder vloertegels.

Duurzame vloerbedekking

Keramo tegels van Woninginrichting-Aanhuis zijn gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen. Deze vloertegels hebben een zeer hoge slijtbestendigheid en hebben een extreem lange levensduur. De tijdloze uitstraling van de keramo vloer gaat jaren en jaren mee! Ook op sterk belastbare vlakken houdt deze vloer goed stand tegen slijtage. Een ruim aanbod van kleuren geeft u de mogelijkheid de mooiste versie te kiezen voor in uw woning. In de winkel kunnen ervaren medewerkers u helpen bij de keuze en u alle informatie geven over deze vloertegels.

Basis en finishing touch

Bij Woonmall Alexandrium kun je terecht voor de ultieme basis voor uw woning: de vloer, stoffering en meubelen. Maar ook voor een finishing touch, een extra beetje sfeer en stijltoevoeging moet u bij Woonmall Alexandrium zijn. De 55 woonwinkels bieden alles wat u nodig heeft om van jouw huis een thuis te maken! Duurzame, kwalitatieve en stijlvolle materialen en ervaren medewerkers staan voor u klaar. Voor elk budget en voor elke stijl is er wel iets.

Zeven dagen per week

De woonmall is zeven dagen per week geopend, en extra lang op vrijdagavond. Loop een inspirerend rondje door de prachtige showrooms en laat je informeren op een moment dat het u uitkomt.

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.