Moderne keukens


Moderne keukens

Ben je op zoek naar een moderne keuken of design keuken, dan zit je goed bij Woonmall Alexandrium. Je wilt natuurlijk dat de keuken voldoet aan al jouw praktische eisen, maar moet ook een zekere stijl uitstralen die bij jou en de rest van je interieur past. Bij Woonmall Alexandrium snappen de talloze woonwinkels dat. Vandaar dat er vele verschillende keukenwinkels zijn die uiteenlopende stijlen, prijzen en programma’s bieden.

Modern op jouw manier

Een moderne keuken kan geheel verschillend zijn van huishouden tot huishouden. Wil je een sfeervolle uitstraling met speelse moderne elementen, moderne materialen en gladde oppervlakken, of een minimalistische design keuken met strakke lijnen? Zoek je de nieuwste keukenapparatuur en kast-mogelijkheden voor in jouw droomkeuken? De verschillende winkels in Woonmall Alexandrium bieden verschillende soorten service. De één biedt standaard topkwaliteit voor elk budget, de ander biedt op maat gemaakte keukens met een persoonlijke touch. Van Deens design tot Duitse droomkeukens en pure Hollandse kwaliteit, bij Woonmall Alexandrium biedt elke winkel zijn eigen specialisme. Zo kun je heerlijk struinen door de verschillende showrooms en op geheel eigen wijze je keuken samenstellen.

Advies en inspiratie

Er zijn ervaren medewerkers aanwezig in de winkels die je kunnen informeren over de mogelijkheden, de installatie en levering, het onderhoud en de garantie op de kwaliteit van de keukens. Met maar liefst 55 woonwinkels onder één dak is er voor ieder wat wils en toch is er persoonlijke aandacht voor jouw wensen!

Leave a Comment

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.