Modern interieur


Modern interieur

Strak, licht en ruim. Zo kan de moderne woonstijl het beste omschreven worden. Met een modern interieur creëer je rust en overzicht door de focus vooral op de grotere meubels te leggen. In een modern interieur kom jij dan ook helemaal tot rust na een lange werkdag. Zoek jij liever een combinatie van woonstijlen? De moderne woonstijl vormt ook een uitstekende basis voor de mooiste combinaties!

Ga voor licht

In een moderne inrichting draait het vaak maar om één ding: zo veel mogelijk lichtinval creëren. Kies daarom voor lichte basiskleuren. Wit of lichte grijstinten vormen vaak een ideale basis voor een modern interieur. Vul dit vervolgens aan met kleuren naar wens, maar zorg er wel voor dat je niet te veel kleuren gebruikt. Maak ook gebruik van de natuurlijke materialen in jouw interieur. Kaal hout zorgt bijvoorbeeld voor warmte in huis.
Een moderne inrichting bestaat vaak uit één basiskleur met een accentkleur om het evenwicht te bewaren. Basiskleuren zijn neutraal en weinig spannend, om de rust te bewaren. De accentkleur mag daarentegen volledig naar wens ingevuld worden. Kies voor een rustig geheel door wit met zwart te creëren of experimenteer met meer uitgesproken kleuren om jouw eigen draai aan jouw interieur te geven!

Veelgebruikte materialen

Net als in verschillende andere woonstijlen zien wij bij moderne meubels ook veel natuurlijke materialen terugkomen. Metaal en glas komen veel terug bij moderne woonaccessoires. Tafels en kasten zijn juist weer vaak van hout of een combinatie van hout en metaal. Om deze “harde” materialen te compenseren wordt er vaak gekozen voor een stoffen of leren bank, poef of fauteuil en een mooi groot vloerkleed. Zo zorg jij ervoor dat je, ondanks de lichte kleuren, toch een warm en sfeervol geheel creëert met jouw moderne meubels.

Combineren met een modern interieur

Wil jij graag jouw eigen draai aan jouw interieur geven? Dan is een modern interieur uitermate geschikt om te combineren met andere woonstijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een modern klassiek interieur of een combinatie van landelijk en een modern interieur. Begin met een moderne basis en vul deze aan met woonaccessoires of plaats juist een paar moderne meubels of woonaccessoires in jouw huidige interieur om jouw eigen draai aan de moderne woonstijl te geven!

Shop een modern interieur bij Woonmall Alexandrium

Ben jij op zoek naar de mooiste moderne meubels of wil jij eerst nog ontdekken of de moderne woonstijl iets voor jou is? Bezoek dan eens Woonmall Alexandrium. Met 55 woonwinkels onder één dak is Woonmall Alexandrium dé plek om de nieuwste en mooiste moderne meubels te shoppen en ongestoord inspiratie op te doen!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.