Woonmall Alexandrium
Watermanweg 27
3067GA Rotterdam

Begane grond

BoConcept is al ruim 60 jaar een wereldwijd begrip op het gebied van premium design meubelen. Met bijna 300 winkels in meer dan 60 landen ben je bij BoConcept aan het goede adres voor unieke en hoogwaardige designmeubelen. In het uitgebreide assortiment vind je eigentijdse meubelen, accessoires en zelfs verlichting voor in de woon-, eet-, of slaapkamer. Met BoConcept richt jij jouw hele huis opnieuw in.

Design met een persoonlijk tintje

Bij BoConcept staat een persoonlijk interieur hoog in het vaandel. Vandaar dat jij bij BoConcept in Rotterdam ook terecht kunt voor een persoonlijk interieuradvies. Daarnaast is bijna het hele assortiment verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en onderdelen. Dit komt bijvoorbeeld naar voren in de gigantische hoeveelheid leersoorten en stoffen. Voor een interieur met een persoonlijke touch zit jij hier dus helemaal goed!

Persoonlijk interieuradvies als basis

De basis van een goed interieur wordt gevormd door een passend en persoonlijk interieuradvies. In de showroom in Rotterdam staan de woonexperts klaar voor al jouw vragen en geven zij jou graag een persoonlijk advies. Tevens kan jij jouw nieuwe woning volledig laten restylen door BoConcept.

Restyling door BoConcept

Samen met één van de deskundige ontwerpers breng jij de bestaande ruimte in beeld om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Desgewenst kunnen jouw huidige meubelen meegenomen worden in jouw nieuwe interieur. Denk bijvoorbeeld aan die ene robuuste eettafel die je laatst nog gerestaureerd hebt of een theekastje met veel emotionele waarde. Vervolgens gaan de ontwerpers van BoConcept met jouw wensen aan de slag en komen zij met een ontwerp dat aan al jouw wensen voldoet, zonder buiten het beschikbare budget te treden!

BoConcept in Woonmall Alexandrium

BoConcept Rotterdam vind je op de begane grond van Woonmall Alexandrium. In de showroom kan jij voldoende inspiratie opdoen en naar deskundig advies vragen. Maar vergeet ook zeker niet één van de ruim 50 andere woonwinkels te bezoeken. Hier vind jij vele verschillende unieke collecties en kan jij terecht voor een persoonlijk advies voor elke kamer in jouw huis!

Benieuwd of jouw perfecte interieur er tussen zit? Kom dan gezellig een dagje woonshoppen!

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.