Woonmall Alexandrium
Watermanweg 15
3067 GA Rotterdam

Begane grond

Stijlvol wonen

De inspiratie voor de woonideeën van Rivièra Maison komt vooral uit landen waar men de kunst van het stijlvolle wonen door en door kent. In de ruime showroom in Rotterdam vind jij vele verschillende stijlen terug: een vleugje romantiek van de Franse Champagne en de charme van Long Island. Rivièra Maison in Woonmall Alexandrium is één van de flagshipstores en bevindt zich op een unieke locatie, namelijk het Polderhuis in Rotterdam. Een prachtig monumentaal pand uit 1930!

Haal Rivièra Maison in huis

De Rivièra Maison winkel in Woonmall Alexandrium heeft een grote showroom van ruim 1000m². Op de begane grond van Woonmall Alexandrium vind je een grote collectie met de mooiste meubels, accessoires en woondecoratie. Heb jij jouw nieuwe meubels al gevonden?

Advies op maat

Wil je dat jouw droominterieur werkelijkheid wordt? Wij helpen je ook graag in onze winkel in Rotterdam met onze gratis professionele Interior Design Service.
Onze interieurontwerpers richten in een oogwenk één kamer, je gehele woning of buitenruimte (op)nieuw in met onze meubels door middel van een unieke digitale ontwerptool.
Wij maken wij een fotorealistische en gedetailleerde 3D interieurtekening van jouw droominterieur waar je direct mee aan de slag kan.

Rivièra Maison bij Woonmall Alexandrium

Je vindt de ruime showroom van Rivièra Maison in Rotterdam op de begane grond van Woonmall Alexandrium. Voor de mooiste meubelen en woonaccessoires ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard kan een bezoek aan het monumentale Polderhuis in Rotterdam niet ontbreken. Heb je nog niet alles kunnen vinden? Neem dan een kijkje bij één van de ruim 50 andere woonwinkels bij Woonmall Alexandrium en laat je inspireren en adviseren, of kom even helemaal tot rust in één van de horecagelegenheden die wij te bieden hebben!

 

To top

Blijf altijd geïnspireerd, volg ons!

Volg jij ons al op social media? Kijk op Instagram, Facebook en natuurlijk Pinterest voor inspiratie, woontips, woontrends, nieuws en meer.